- wymagane miejsce 5 x 2 m - temperatura piwa/napoju 0-2 stopni Celsjusza, preferowane 1 stopień - finalnie do ustalenia z technologiem naszym - zawartość dwutlenku w piwie do 7,0 g na litr, preferowana 5,0 - dostępność sprężonego powietrza 6-7 Bar. Jeśli nie ma prosimy o informację, a zapewniamy własny kompresor - dostępność dwutlenku węgla z ciśnieniem 0,2 Bar - ciśnienie podawania piwa/napoju 1-2 Bar - Pakowanie w opakowania zbiorcze jest po stronie browaru/producenta
Koszt usługi wyceniamy indywidualnie dla każdego klienta w zależności od rodzaju napoju i ilości. Skontaktuj się z nami, a ustalimy szczegóły wyceny.
Na chwilę obecna nie, jednak planujemy zakup Nitro w 2023 roku. Napisz do nas, abyśmy mogli dać Ci znać, jak tylko wprowadzimy tę usługę.
Tak, zachowujemy jak najwyższe standardy czystości. Przed rozlewem jest robiony Cleaning in Place (CIP), czyli czyszczenie na miejscu instalacji produkcyjnych i przewodów rurowych. Ponadto, wykonywana jest również ocena mikrobiologiczna preparatami 3M.
Pasteryzacji nie wykonujemy, musi być przeprowadzona przez producenta przed lub po rozlewie w puszki.
Puszkujemy wszystko, co gazowane, więc również wina musujące np. prosecco
Koszt opakowania – puszki Koszt napełnienia
Koszt etykietowania
Dojazd
Tak, sprzedajemy zarówno puszki jak i wieczka do nich. Minimalne zamówienie to 1 paleta.
Data i miejsce rozlewu, a także ilość i rodzaj napoju, który będziemy rozlewali. Skontaktuj się z nami, abyśmy potwierdzili dostępność wybranego przez Ciebie terminu.
Nie
Tak, oczywiście! Skontaktuj się z nami, aby ustalić szczegóły.
Nie
Wymagane miejsce do rozlewu twojego produktu, to 5 x 2m
Tak
Przy spełnieniu wymagań technicznych, straty wynoszą nie więcej niż 2%.
Tak
Tak